Site icon Bytabil.net

Nya Toyota Land Cruiser

Ny Toyota Land Cruiser diesel med bra dragvikt

Toyota presenterar en ny dieseldriven version av Toyota Land Cruiser, som även kommer att säljas som dieselhybrid. Nya Dieselbilar är inte så vanligt dessa tider men Toyota Land Cruiser är en av dessa. Toyota Land Cruiser är speciellt intressant för de som vill ha en bil som klarar lite mer än vanliga bilar samt behöver en dragstarkare bil.

Toyota Land Cruiser har en släpvagnsvikt på upp till 3500 kg. Land Cruiser är 4,92 meter lång och 1,98 meter bred. Bilen kommer säljas i både 5-sitsigt och 7-sitsigt utförande. Nya Toyota Land Cruiser kan börja beställas i slutet av denna månad.

Ytterligare fakta:

Mycket fokus på terräng och offroadkörning vilket kanske många inte behöver här i Sverige i alla fall, men ändå något som är uppskattade egenskaper för alla som bor lite utanför storstäderna, och en bil som klarar av att dra husvagnar och båtkärror är något vi gillar i Sverige. Speciellt husvagnsägarna som gillar att åka på längre bilturer eftersöker fortfarande dieselbilar för dess flexibilitet och lägre bränsleförbrukning.

Exit mobile version