Site icon Bytabil.net

Nya Renault Megane E-tech Electric – Megane 100% elbil

Renault Megane elbil E-tech Electric – Klassiker som nu går på el!

Renault Megane är en av Renault populäraste bilar. Det är en mellanstor modell som passar väldigt många och inte lika dyr som större bilar. Ofta ett lyckat koncept som tilltalar många, inte minst barnfamiljer som köper kombiversionen av Renault Megane. Det är alltså inte konstigt att Renault Megane nu lanseras med 100% eldrift. Renault har numera varit med länge och utvecklat elbilar och det var 10 år sedan de lanserade deras första parsonbil med eldrift. Så vad har vi då att vänta oss från Megane E-tech Electric?

Renault Megane elbil viktiga fakta:

Renault håller sig moderna. Man kan se trenden som Mercedes startade för några år sedan med instrumentkluster som är brett och smmanhängande vilket flera tillverkare gått över till. Säkerhetstekniken finns i nästan alla bilar idag likaså Renault och de flesta system är dessutom krav för att kunna erhålla max antal stjärnor i EuroNCAP bilsäkerhetstesterna. Den stora frågan är nu vad kommer denna bil att kosta?

Avseende framtiden för elbilar så är den god, inom 15 år så kommer flertalet tillvwerkare helt slutat med att sälja bilar som går på fossilt bränsle i Sverige. Det pågår mycket utveckling inom laddning av elbilar, snabbladdare likaså hemmaladdare. Just nu känns det som att det är laddningen av elbilar som halkar efter lite granna men det kommer det med att komma ikapp. Slutfrågan blir då, räcker elnätet till om nästan alla kör elbilar?

Exit mobile version