Site icon Bytabil.net

Nya Renault Megane 2016

Nu har nya Renault Megane kommit!

Renault har under de senaste åren höjt kvalitén hos sina bilar samt har rostskydd i toppklass, något som är extra värt för den svenska marknaden. Nu har Renault släppt en ny version av deras mellanklassbil Megane, en bil som är lagom stor och inte allt för dyr. Med modern teknik så kan nya Renault Megane bli ett riktigt intressant bilval. Just nu finns bara standardmodellen, men Renault har nyligen visat upp kombiversionen som snart kommer att börja säljas. Denna blir ett mycket intressant val för kombiälskande svenskar.

En nyhet som finns till nya Renault Megane är fyrhjulsstyrning, det är de motorstarkare och lite dyrare versionerna som utrustas med denna teknik. Tekniken innebär att bilen blir smidigare att styra och parkera vilket är extra intressant i trånga stadsmiljöer.

Innehållsmässigt står sig nya Renault Megane mycket bra och den säljs med attraktiva versioner som är mycket prisvärda. Utrustningsnivåerna Zen och Bose blir troligen de som säljs mest och har det mesta man önskar som bilägare.

Det enda att anmärka på ar att du som vill ha automatväxel är mycket begränsad till få motorval, antingen 205 hk bensinmotor vilken är den dyraste versionen samt 1,5 dCi dieselmotorn vilken är mycket bränslesnål med av en äldre motorgeneration som bl.a. har kamrem som i alla fall tidigare ska bytas vert 6:e år, kolla upp detta intervall innan köp om det känns som ett problem.

Prisbild: 1,2 130 hk bensin Zen 195 000 kr (Bose 219 000 kr), 1,5 dCi 110 hk manuell Zen 205 000 kr.

Kombitillägg tillkommer för kombiversionen av Renault Megane

 

Exit mobile version