Site icon Bytabil.net

Nya Honda Accord och Honda Civic

Med Hondas nya modeller får köparen den bil hon önskar utan att göra avkall på viktiga aspekter som säkerhet eller design. Hondas nya generation av motorer är renare och mer ekonomiska utan att kompromissa med den ack så viktiga körglädjen. Honda Accord och Honda Civic kombinerar kraftfulla innovativa motorer med design och säkerhet.

Honda Accord

Honda Accord är en sportig nyhet som kan garantera den högsta säkerheten och flera nya tekniska detaljer. Honda är känt för att de har stor valfrihet för sina kunder och Honda Accord är inget undantag. Det finns exempelvis fyra olika motortyper att välja mellan: två bensinmotorer – en 2.0 liters i-VTEC motor med 156 hk och en 2.4 liters i-VTEC motor med 201 hk. För den som hellre väljer en dieselmotor finns det även här två alternativ – 2.2 i-DTEC motorer på 150 eller 180 hk. Både bensinmotorerna och dieselmotorerna är mer bränslesnåla och därmed mer miljövänliga än föregående generationen av motorer. För att ytterligare förstärka den sportiga stilen stoltserar Accorden med en modern design och lyxiga läderdetaljer. Läs mer om nya Honda Accord här.

Honda Civics slogan är just bilen som inte kompromissar. Med sin innovativa design och höga säkerhetsaspekt så är det en modell som bör passa de allra flesta behov. Den nya 1.6 i-DTEC motorn är betydligt renare än sina föregångare inom dieselteknologin, men det betyder inte att Honda Civic inte kan tävla med sina mer sportiga gelikar när det gäller fart och prestanda. Med sina 120 hästkrafter är det svårt att tro att Civic endast släpper ut 94 gram koldioxid per kilometer. Vill du läsa mer om Honda Civic Diesel 1.6 – gå in på Hondas hemsida.

Honda Civic

Exit mobile version