Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/60/135660/bytabil.net/public_html/wp-content/themes/valenti/library/core.php on line 1606
Mobilsurfa gratis på bilsemestern
Gratis mobilt bredband på semestern
5.0Gratis mobilt bredband

Nu är det semestertider och många gör bilresor till sol, bad och camping med mera. Många har också blivit vana att ha tillgång till internet i vardagen. Tillgången till mobil datatrafik är dock begränsad för många. Kanske har du ett 0,5 Gb/månad abonnemang. Detta funkar bra i normala vardagen på bussen till och från jobbet, hemma kopplar du upp dig via WiFi till en fast bredbandsanslutning. Så här ser det ut för många.

Men när semestern kommer och hela dagarna tillbringas långt ifrån hemmets WiFi anslutning, ja då räcker helt plötsligt inte den vanliga surfpotten. Samtidigt så vill du inte öka datamängden på abonnemanget bara för semesterns skull.

internet_bil

Nu finns en alternativ lösning för dig. Detta är WiFog som ger dig gratis mobilt bredband. Din motprestation är att du får lov att titta på reklamfilm i utbyte mot datatrafik. 30-50 sekunders reklamtittande ger dig 100 MB datatrafik som är giltig under 2 timmar framåt. Det man bör tänka på är att det är främst normal surfning som denna tjänst lämpar sig för i första hand. Att streama film blir lite jobbigare då det går åt mycket med datatrafik, streamad film bör inte förväntas att nyttja utan lite besvär. Streamad musik och kortare Youtubeklipp tar i regel inte lika mycket datamängd och funkar lite bättre.

Det bästa sättet att få tillgång till tjänsten och använda den under bilsemestern är att köpa en surfplatta som du kan ansluta ett SIM-kort till. Du anmäler dig sedan på WiFogs hemsida och får ett SIM-kort hemskickat till dig.

Detta är en perfekt semestertjänst som ger dig och din familj tillgång till extra mobilt bredband utan att ändra på era vardagliga mobiltjänster.

WiFog_Logga

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.