Site icon Bytabil.net

Mitsubishi stannar i Sverige!

Mitsubishis bilar kan köpas nya även i fortsättningen, ett glädjande besked till alla som uppskattar Mitubishis bilar!

Mitsubishi meddelade för en tid sedan att de skulle dra sig ut från Sverige och Europa och sluta sälja nya bilar. Men hängde inte längre med i utvecklingen avseende elbilar och konkurrensen var för stor. Tanken var att fokusera på de marknader där man sålde som bäst. Nu har Mitsubishi ändå hittat en väg att bli kvar! Detta med hjälp av K.W. Bruun som deras importör.

Utöver Mitsubishis kanske populäraste bilmodell SUV:en Outlander som var bland de första i Sverige som såldes stort som plug-in hybrid bil så kommer man satsa på några andra bilar också. Först blir det den lilla Mitsubishi Space Star och därefter kommer en laddningsbar version av Mitsubishi Eclipse. Den vanliga versionen av Mitsubishi Eclipse har vi testat 2019 och den gav ett bra intryck under våra testkörningar. Dessutom ansåg vi att den hade ett attraktivt pris i kombination med den utrustning man fick med bilen då.

Mitsubishis representanter i Sverige är givetvis glada över att Mitsubishi nu kan vara kvar i Sverige och vet att det finns många Mitsubishi ägare som är mycket nöjda med sina bilar och fungerar som ambassadörer för bilmärket.

Ny ser vi alltså fram emot att få se några nya laddhybrider på marknaden, och kanske även elbilar så småningom?

Exit mobile version