Site icon Bytabil.net

Lite om nya Renault Megane 2016

Renault Megane är en av de intressantaste bilnyheterna som lanseras under hösten 2015. Är du fullkomligt gaaalen tänker du nu? Hur intressant är Renault Megane? Det är ju bara en billig bil som tar dig från punkt A till B, om den ens lyckas med det, tänker en del ännu mer elakt. Renault har en del misstroende avseende kvalité, men Renaults kvalité har blivit avsevärt bättre de senaste åren vilket statistik nu också börja visa. Därför är Renault ett av de intressantaste alternativen just nu.

Nu till nya Renault Megane:

Renault Megane blir en av de modernaste bilarna i Golfklassen med mycket ny teknik. Om priset inte blir allt för högt och om den utlovade förbättrade förarkomforten uppfylls så kan detta bli en av de prisvärdaste bilarna på marknaden, vad sägs om detta:

Och en rad ytterligare nya funktioner… visst finns det vissa bitar där nya Renault Megane inte ligger i absoluta toppen men så tillhör inte heller Megane premiumklassen. Detta är ändå mycket attraktiva förbättringar och nyheter för att Renault Megane ska kunna bli att riktigt intressant bilval, och ja, vissa av dessa ovan nämnda funktioner fanns även redan i gamla Megane.

Motorer vid lansering:

Exit mobile version