Site icon Bytabil.net

Levnadstest med nya Chevrolet Captiva

Just nu lanseras nya Chevrolet Captiva som är en familje-SUV som är redo för allt. Chevrolet har låtit testa detta genom att be flera YouTube kändisar sätta bilen i olika situationer, allt har filmats och kan beskådas i en serie av Youtube-filmer.

Captiva är rymlig vilket bevisas genom att när sätena är nedfällda så kan man ställa in ett litet pingisbord och spela pingis i bilen. Chevrolet Captiva  är ju en riktig SUV med 4-hjulsdrift.  Att få den kvick och smidig har varit en prioritet vilket man visar genom att kasta en Frisbee mot bilen som fångas i en korg på taket genom att föraren kör bilen för att fånga frisbeen.

Det som är lite extra speciellt är att Chevrolet har haft kvinnor i åtanke när de designat interiören inne i bilen. Det är nämligen så att det finns generöst med småförvaring och smarta avdelningar i förvaringsutrymmena. Tanken är att man ska kunna ha det nödvändigaste i bilen för vardagsbehovet, och förvarat på ett smart samt smidigt sätt. Detta påvisas i levnadstest nr 3 för Chevrolet Captiva. För att se videon som demonstrerar de små smarta förvaringsfacken så starta videon ovan, tryck på bilden igen för att komma till Chevrolets webbplats där alla filmerna finns att beskåda.

Exit mobile version