Site icon Bytabil.net

Köpa vinterdäck från Gummihuset

Hösten går mot sitt slut och vintern närmar sig, snart är det dags att byta till vinterdäck. Att köpa däck online är något som ofta är lönsamt, jag har gjort det flera gånger och sparat mycket pengar. Gummihuset är ett av de företag som erbjuder köp av däck online, så varför inte kolla in vad ett par nya vinterdäck kostar hos Gummihuset? Kanske hittar du en bra deal på däck från Nokian? Nokian har specialiserat sig på vinterdäck för Nordiskt klimat. Continental är också en däcktillverkare som är med och tävlar om topplaceringarna i vinterdäckstesterna.

Köp dina däck online hos Gummihuset

Jag själv har köpt däck från Gummihuset och Gummihuset var faktiskt det första företaget som jag beställde nya däck från online. Fast riktigt online 100% blev det inte. Jag tittade på ett antal däck och gjorde själva beställningen online. Vid detta tillfälle så hade jag som sagt inte köpt däck tidigare online och kände mig osäker att jag hittat rätt däck, därför så ringde jag till Gummihuset för rådgivning. Jag frågade både om däcktypen och att jag rent teknisk gjort rätt däckval som passar för min bil. Deras rådgivning per telefonfungerade bra och jag kunde konstatera att jag valt rätt däck för mig och att jag genomfört onlineprocessen helt rätt och jag kunde därefter bara avsluta min beställning som jag påbörjat.

I mitt fall så kom däcken till ett utlämningsställe som inte riktigt hade storleken att hantera däck, man kan väl säga att de var glada att jag hämtade mina däck snabbt. Senast jag beställde däck online så kom däcken istället till postens centralanläggning för området och jag fick åka dit med bilen för att hämta dem, jag antar att man har lärt sig lite avseende hantering av större gods. Speciellt däck är ju inget problem att hämta i ett närliggande industriområde, jag menar det är ju knappast så att man saknar bil om man beställer däck. Beställer du kompletta däck, dvs däck+fälg hos Gummihuset så ingår frakt ända hem till din dörr.

Att köpa däck online från Gummihuset

Det lättaste är att helt enkelt fylla i registreringsnummret på bilen så får du sen upp rätt däckstorlekar till din bil och du läsa och välja de däck som passar dig bäst. Så här gör du:

  1. Knappa in registreringsnummer, din biltyp kommer då upp automatiskt
  2. Väl kompletta däck (Däck+fälg) eller däcktyp om du bara ska ha däck
  3. Välj däckstorlek
  4. Tryck sök, sen kan du läsa och välja bland de däck som Gummihuset kan erbjuda till din bil.

De däck jag köpte från Gummihuset var 4 stycken Pirellidäck 16″ 205/50 för drygt 6000 kronor, jämfört mot ca: 10 000 kronor som jag fått som prisförslag från annan handlare. Det är dock inte alltid bara att spara pengar som är anledningen till att köpa däck online, det kan också vara så att man bor avsides och inte har någon däckhandlare i närheten. Kanske vill du inte heller av någon anledning köpa från din lokala däckhandlare. Ja då är onlineförsäljning av däck en tjänst som passar dig.

 

 

Exit mobile version