Site icon Bytabil.net

Honda CR-V, världens populäraste SUV!

Honda CR-V, en av de rymligaste och populäraste SUV:arna!


I samarbete med Honda

Honda CR-V lanserades 1997 och därefter har den sålts i över 7 miljoner exemplar vilket enligt Honda gör den till världens mest sålda SUV modell. Honda CR-V är nu inne på den fjärde generationen och den nyaste modellen har en hel del moderna nyheter att längta efter som nybilsköpare. Designen är modern, sportig och kraftfull. Honda CR-V är också en praktisk bil som är en av de rymligaste modellerna i sin klass.


Några av de viktigaste nyheterna hos nya Honda CR-V är:

Komfort: Fokus har lagts på att bilen ska upplevas tyst och bekväm vilket innebär bättre ljudisolering i kupén, säten med mjuk och skön stoppning. Honda CR-V har även fått flera härliga och mjuka inslag på inredningsytorna.

Effektiva drivlinor: Intelligent fyrhjulsdrift, i-DTEC motor på 160 hästkrafter med 0.49 liter/mil i deklarerad förbrukning vilket är lågt med tanke på bilens storlek. Vridmomentet är på 350 Nm. Flera motoralternativ finns: 120 hk diesel samt en 2-liters i-VTEC bensinmotor på 155 hk. Båda manuell och automatisk växellåda finns att tillgå.

Säkerhet: Högsta betyg i Euro NCAP krocktester, backzonsassistans, dödavinkeln hjälp med mera.

Lifestyle Plus Edition: Modern teknik innehållandes bland annat backkamera och parkeringsradar fram och bak, CONNECT infotainment system med 7″ pekskärm, Garmin navigation, bluetooth uppkoppling. Designdetaljer som 18″ fälgar, läderklädsel, spoiler på bakluckan samt ytterligare flertalet sportiga designinslag

[button color=”red” size=”big” alignment=”none” rel=”follow” openin=”newwindow” url=” https://ad.doubleclick.net/ddm/clk/407357465;207623769;s”]Läs mer hos Honda[/button]

Exit mobile version