Site icon Bytabil.net

Honda Civic diesel 1,6 I-DTEC, stark och snål!

Byt bil till Honda Civic om du vill ha en stark och bränslesnål bil! Det är Hondas andra dieselmotor till personbilar och den är välkonstruerad. Den är på 1.6l samt har lägre bränsleförbrukning än nya Volvo V40 D2. Den gör 0-100 km/h på 10,5 s. Förbrukning: 0,36 l/mil och utsläpp på 94 gram koldioxid per kilometer. Men det slutar inte här, den har en effekt på 120hk och vridmoment på 300 Nm. Sammantaget med bränsleförbrukningen så är det inte dåligt!

Honda fortsätter på spåret med att göra körglada bilar helt enkelt. Att de är välkända för god kvalité är dessutom extra plus, ja det finns många skäl till att byta bil till en Honda.

Kommer man verkligen komma ner i denna låga förbrukning då? Troligen inte, som med de flesta alla andra bilar när de körs i praktiken. Men dra till på stort och öka den angivna förbrukningen med 50% och det är fortfarande lågt, tycker jag i alla fall.

Honda Civic 1,6 I-DTEC är aktuell för försäljning nu. Är du ute efter kvalité, körglädje, låg bränsleförbrukning så byt bil till Honda Civic!

 

Exit mobile version