Välkommen till bytabil.net. Detta är en blogg som kommer mestadels att handla om bilar, vilket namnet Byta Bil kanske antyder till. Bloggen kommer att handla om både nya och gamla bilar, fakta m.m. Tanken är att jag kommer att skriva både personligt och med fakta reflekteringar om olika bilar. Bloggen har som grund idé att rikta sig till bilintresserade, som inte idag kör sin sista bil. Man är ju då alltid intresserad av nyheter, tips, fakta och annan information som berör bilägandet och blir en grund till kommande beslut när det väl så blir dags att byta bil. Kommentarer, förslag, utskällningar, kritik och vad mer kan tyckas lämpligt är fritt att framställa till bloggen genom att nyttja möjligheten att kommentera.

Det är så mycket att ta hänsyn till avseende kommande bilbyte. Tidsaspekten, när man har nyss köpt en bil så funderar man inte så mycket på kommande byte utan är mer intresserad av allmän info om den bil man har. Men detta går så småningom över till funderingar på nästa bil. När så billånet är betalt så blir det mer angeläget och vips så står man där och upplever det stora nöjet att byta till en annan bil. Såväl begagnad som ny, billigare som dyrare, större som mindre. Det är alltid olika behov som styr vad som är viktigt till nästa bil.

Häng med, det är snart dags att byta bil!!

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.