Musiktjänsten Spotify blir allt populärare och blir en del av vardagen hos allt fler människor för varje dag som går. Spotify erbjuder bekväma musiktjänster när det vanliga musikutgivningssystemen har kollapsat. CD skivor köper allt färre och olaglig nedladdning har blivit mer otillgänglig. Att köpa musikfiler online har inte fungerat bra då kopieringsskydd tagit bort flexibiliteten för de som faktiskt betalar för sig. Därför har tjänster likt Spotify till slut slagit igenom som framtidens sätt att konsumera musik och media.

Ford hoppar på detta tåg och kommer att starta samarbete med Spotify. Tyvärr så ger Ford inga mer detaljer utan vi får vänta och se hur detta upplägg kommer att fungera. Ett område där det finns utvecklingsmöjligheter är att styra tjänsten Spotify direkt från bilens kontroller. Idag går det i stort sett bara att byta låtar smidigt. I framtiden kanske man även kan byta låtlistor, spola i låtarna och även röststyrning skulle kunna ha stora möjligheter för denna tjänst. Vi får se!

Ford logo

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.