Site icon Bytabil.net

Ford Power On-board. 230V mobil elkraft för verktyg och annat till bilen

Powersupply som ger 230V el till bilen för verktyg, datorer och annat

Ford Power on-board är ett inbyggt krafaggregat (Power supply) som ger dig 230V AC spänning som kan driva verktyg, datorer, kaffebryggare med mera. Denna inbyggda powersupply i bilen är ett alternativ till portabelt elverk. Detta finns att köpa till Ford E-Transit och är en mobil power supply för de som jobbar ute, eller i bilen utan tillgång till fast eluttag.

Om Ford Pro Power-on-board

Kraften kommer från bilens inbyggda elbatteri. I många fall behövs inte hela batteriet under dagens körningar. I de fall bilen inte körs hela dagen kan detta vara värdefullt att ha tillgång till. När det finns el över att spendera utöver körning så kan istället bilens batteri nyttjas till verktyg, datorer eller varför inte bara för att koka kaffe i en kaffebryggare? Systemet kan även användas när bilen körs, och det finns eluttag både till lastutrymmet och till kupén.

Alternativet är ofta en bränsledrivet portabelt elverk som dessutom i många fall låter högt och är störande. Nackdelen med denna inbyggda powersupply är just att den är fast monterad i bilen och därifrån är det sladd som gäller. Denna kraftlösning är gjord för Ford E-Transit och installeras utmed bilens ena väggsida vilket blir en smidig lösning istället för att ta med ett skrymmande löst kraftaggregat i bilen.

Fakta om Fords mobila Powersupply Power on-board:

För de som köper chassi-versionen för specialbygge och inte en standardbil från Ford så finns det en kabelanslutning fördragen. På detta sätt går det att hitta lösningar för Ford Power on-board även i de fall bilen skräddarsys för andra mått.

Exit mobile version