Site icon Bytabil.net

Bytabil.net avgiftsbelägger för er läsare!

Hej!

Hoppas att du som läser detta har haft nytta och glädje av informationen som skrivs här på bloggen. Nu är det dags att avgiftsbelägga bloggen för dig som läser detta. Men avgiften tas inte ut i form av pengar, utan något ännu värre 🙂 Avgiften tas ut i form av interaktivt deltagande, jag vill att du skriver ett biltips under menyn ”Biltips” ovanför, eller tryck här för att direkt komma till sidan för biltips.

Då jag har bidragit med massor med information här så vill jag att du betalar tillbaka i form av att lite snabbt dela med dig av dina egna bilerfarenheter. Det kan vara långt eller kort. Det kan vara om en ny eller gammal bil. En bil som du äger eller bara vill ha. Exempel ”Jag har haft en Toyota Yaris i 5 år, jättenöjd”, ”Jag har en bil av märke XXX och jag har spenderat 15 000 kronor på reparationer, inte nöjd”, ”Min nästa bil blir en Mazda 6, deras 10 åriga garanti lockar och bilen är prisvärd”.

Ja, nåt i den stilen. Det är nu dags att du delar med dig, det är dags att du betalar tillbaka! tack på förhand! Gå till biltipset.

/Joakim

Exit mobile version