Site icon Bytabil.net

Bilstrålkastare billigt, stenskott under vintern?

Köpa strålkastare billigt, eller billigare i alla fall.

Är du en av de många som fått elaka stenskott under vintern? Har du haft otur så har stenskottet slagit sönder någon av din bils strålkastare. Dessa är ofta dyra att köpa. Kan du byta själv så kan du komma billigt undan.

Detta inlägg innehåller annonslänk

Det är olika svårt för olika bilmodeller att byta strålkastare. Har du riktigt tur är det lätt som en plätt har du otur måste du ta hjälp av en verkstad. Exempelvis de senare generationerna av Volvo V70 och Volvo V40 är busenkla att byta strålkastare på. Dessa är gjorda för enkel demontering vilket görs på bara ett par minuter, i Volvo V70 fallet dessutom utan verktyg. Alla bilmodeller har egen design på strålkastarna och då dessa är så pass olika är det ofta svårare att få tag i detta. Oavsett var du hittar strålkastare till din bil så blir det ofta en kostsam historia. Även när du inte köper orginaldel, men så är det bara tyvärr.

Ett svenskt företag som säljer billigare bildelar på nätet är Skruvat, här kommer du direkt till deras sida för strålkastare. Fyll i din bils registreringsnummer och du får rätt delar som förslag per automatik. Lycka till med att byta strålkastare själv!

Exit mobile version