Site icon Bytabil.net

Billigaste bilen, Hyundai i10

Letar du den billigaste bilen i Sverige? Hyundai i10!

Just nu är det Hyundai i10 som är den billigaste bilen i Sverige. Klarar du dig med en riktigt liten bil och vill köpa den billigt så är det alltså Hyundai i10 som gäller! Det är inte en dålig bil du får heller, nya Hyundai i10 är proppad med modern teknik och funktioner, speciellt om du köper den i något högre utrustningsnivå.

I vår lista över billigaste nya bilarna så är det alltså Hyundai i10 som är nummer 1. i10 är en riktigt liten bil med sina begränsningar, men också sina storheter. Bilen är liten så du hittar lättare parkingsplatser i tätort. Bilen drar mindre bränsle och kan med detta bli an bra pendlingsbil för dig som inte vill ha en elbil.

Ytterligare styrkor är att bilen är 5 dörrars, den har alltså dörrar till baksätet också vilket är praktiskt även för dig som inte har passagerare där bak. Det blir smidigare att slänga in matkassen och annat via bakdärren istället. Dessutom har nya Hyundai i1+ en hel del säkerhetsteknik som autobroms m.m.

Du kan läsa mer om specifikationerna hos nya Hyundai i10 här

Hyundai i10 finns i 3 versioner, Essential från 165 000 kronor, Advanced för 180 000 kronor och N Line för 200 000 kronor. Utsläpp från bilen ligger mellan 115-123 gram vilket ger totalt skattepåslag de 3 första åren på: ca 14 000 – 16 000 beroende på vilken version du köper. Därefter återgår skatten till normal.

Köper du Advanced versionen så får då parkeringsradar bak, backkamera, klimatanläggning och mycket mer. Svaghet, den är bara liten…

Exit mobile version