Site icon Bytabil.net

Billig service Volvo märkesverkstad

Billig bilservice för Volvobilar

Det är egentligen inget nytt att Volvoverkstäderna erbjuder billigare bilservice för Volvobilar som blivit lite äldre. Har din Volvo blivit 6 år gammal så får du billigare service för din Volvo. Detta kallas för Volvo Orginalservice Classic och gäller för Volvobilar som är 6 år eller äldre. Det är inte många märkesverkstäder som erbjuder billigare bilservice på detta sätt, men så har Volvo sålt många bilar i Sverige också. I Sverige har en av fördelarna med att äga en Volvo varit just att många verkståder kan serva och reparera bilen och att det är ganska lätt att få tag i reservdelar till en Volvo. Till detta kommer alltså även att hos märkesverkstaden så får du billigare bilservice för Volvobilen när den blivit 6 år.

Priset just nu för Volvoservice Classic hos märkesverkstaden är 2795 kronor, mjukvaruuppdatering ingår samt 12 månaders Volvoassistans

Ofta har bilen servats hos märkesverkstaden de första åren och kanske är det när bilen är runt 6 år som man funderar på alternative bilverkstäder. Fördelen med att hålla kvar vid samma verkstadskedja är att bilens historik sparas och mekanikerna kan få fram den informationen, oavsett vilken Volvoverkstad det är hos så länge den ingår i verkstäderna som utför så kallad Volvo Märkesservice.

Exit mobile version