Site icon Bytabil.net

Beg. bil Peugeot 307

peugeot 307 - bytabil.netDenna bil har några år på nacken nu. Peugeot är starka på design vilket i alla fall jag håller med om. De är dock inte lika starka på kvalité då de ofta kommer dåligt till i olika kundundersökningar. Materialkänslan upplevs som medel vilket också priset på bilen är.

En sak som jag minns väldigt väl när det gäller 307:an är panoramaglastaket. Denna bil var den första jag satt i som hade detta, det gav en helt fantastisk upplevelse faktiskt. Jag fick starka vill ha begär, nästan så att jag bytte in min dåvarande Volvo V50.  Jag lugnade dock ner mig lite och köpte aldrig någon. Men bilen med SW versionen som har glastaket har alltid funnits kvar i minnet därefter.

Jag har även suttit i en SW version av den större 407:an men där började glastaket längre bak och den öppna exklusiva känslan infann sig inte på samma sätt som i 307:an. Så funderar du på att köpa en 307 kombi, köp SW modellen med glastak.

Många av Peugeots bilar har kamremsbyten utöver milintervall ett tidsintervall på 4 år, det som kommer först gäller. Ofta kommer man då upp i 4 år snabbare än milintervallet och servicekostnaden kan därför bli oväntat hög. Kolla detta innan köp. Det finns körglädje i Peugeot och får du rätt pris så kan det vara läge att slå till och byta bil, speciellt till SW modellen.

Exit mobile version