Tävling; 19:e mars lanserar Volvo en ny lastbils modell på marknaden: FM serien. Inför detta så har de en fototävling. Volvo har för närvarande två stycken av dessa lastbilar ute på Europas vägar. Den som tar bästa bilden i varje land vinner en resa till Göteborg som bl.a. innefattar en provkörning av denna nya lastbil.  Nästa lördag kommer bilarna till Sverige, en via Norge och en på Finlandsbåten från Finland. På kampanjsidan kan du följa lastbilarna och se andras bilder.

Bli en Paparazzi:
All info om tävlingen och FM-serien finns i videomaterialet ovanför, tryck på menyerna för att komma till de olika kampanjsidorna.

Det största nyheten för Volvos FM serie:
Lastbilarna är försedda med “Dynamic steering” som enligt Volvo ger styrförmåga som på en mycket bättre nivå än vad som funnits tidigare. Man kombinerar konventionell hydralisk servostyrning en på styrväxeln monterad elektrisk motor. Detta gör lastbilen lätt att styra i låga hastigheter samtidigt som bilen är stabil ute på vägen i högre hastigheter.

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Vi testkör normalt alla bilar i över 100 mil. Detta så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du sen får ta del av.

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Bilnytt

Honda CR-V världens mest sålda SUV!

Nu ännu bättre och komfortablare!

Många nyheter finns hos nya Honda CR-V