Bor du i Norge, kanske arbetspendlar du mellan Norge och Sverige? Som boende i Norge och spekulant på en ny eller begagnad bil så kanske du behöver låna pengar för att finansiera bilköpet? Vill du ha möjlighet att låna pengar till förmånligare villkor? Då kan du ta hjälp av Lånemegleren.no som hjälper dig att förhandla med flera banker på en gång, du är vinnaren denna gång! Du kommer direkt till billåneförmedlingen här.

Lånemegleren2

Låneförmedlingstjänster växer både i Sverige och Norge, varför inte dra nytta av dem? En låneförmedlingstjänst fungerar så att du gör en ansökan, endast en kreditkontroll görs vilken samtliga anslutna banker får ta del av. Därefter kommer de med erbjudande om lån till dig, du väljer vilket som passar dig bäst, eller står över helt om alla erbjudanden mot förmodan inte är intressanta. Du sparar tid och ökar samtidigt dina möjligheter att finna ett bra lån.

Lånemegleren.no erbjuder förmedling av alla typer av lån i sitt låneutbud. Billån, huslån, båtlån, förbrukningslån, omstartslån och kortlån. Den vanligaste kunden av dessa tjänster när det gäller bilköp är de som köper bil privat, eller de som vill jämföra erbjudandet som bilhandlaren ger. Ofta är det begagnatköp hos de mindre bilhandlare då dessa inte alltid har lika bra finansieringstjänster bakom sig.

BIllån kräver ibland egen kontantinsats och även i vissa fall att bilköpet görs av en handlare, kolla därmed alltid upp villkoren innan du tecknar dig för lånet. Förbrukningslån kan du använda hur du vill. Du kan köpa en ny bil eller en ny båt, du kan renovera huset eller köpa en moped. Du kan kombinera inköpet, kanske behöver du köpa en ny bil och renovera huset, eller kanske behöver du både en moped och en båt? Förbrukningslånet använder du som du vill själv.

Vilket lån ska man välja? Räntenivån väljs vanligen baserad på risk och säkerhet. Hur din ekonomi ser ut och hur många andra lån du har, ett bolån har i regel lägsta räntan då detta har hög säkerhet och du kan vanligen inte använda pengarna till annat än köp av boende. Förbrukningslån har högre ränta jämte bolån då detta lån endast är knutet till din privata ekonomi och saknar säkerhet utöver detta. För bilköp är det endast billån eller förbrukningslån som är möjligt, och ännu viktigare att få möjlighet till bra lånevillkor. Lycka till!

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Bilnytt

Hetaste bilmodet nu:

Liten, Praktisk, bränslesnål bensinbil

Susuki Ignis, ett intressant bilval med låg bränsleförbrukning

 

Batteridrift är för dyrt, nu letar vi efter billiga, bränslenåla bensinbilar.