Byt bil till Honda Civic om du vill ha en stark och bränslesnål bil! Det är Hondas andra dieselmotor till personbilar och den är välkonstruerad. Den är på 1.6l samt har lägre bränsleförbrukning än nya Volvo V40 D2. Den gör 0-100 km/h på 10,5 s. Förbrukning: 0,36 l/mil och utsläpp på 94 gram koldioxid per kilometer. Men det slutar inte här, den har en effekt på 120hk och vridmoment på 300 Nm. Sammantaget med bränsleförbrukningen så är det inte dåligt!

Honda fortsätter på spåret med att göra körglada bilar helt enkelt. Att de är välkända för god kvalité är dessutom extra plus, ja det finns många skäl till att byta bil till en Honda.

Kommer man verkligen komma ner i denna låga förbrukning då? Troligen inte, som med de flesta alla andra bilar när de körs i praktiken. Men dra till på stort och öka den angivna förbrukningen med 50% och det är fortfarande lågt, tycker jag i alla fall.

Honda Civic 1,6 I-DTEC är aktuell för försäljning nu. Är du ute efter kvalité, körglädje, låg bränsleförbrukning så byt bil till Honda Civic!

 

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Vi testkör normalt alla bilar i över 100 mil. Detta så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du sen får ta del av.

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Bilnytt

Honda CR-V världens mest sålda SUV!

Nu ännu bättre och komfortablare!

Många nyheter finns hos nya Honda CR-V